vacatures

Functie: Compressie therapeut / bandagist - consulent therapeutische elastische kousen.

Locatie: 's-Hertogenbosch en omstreken. Naast onze hoofdvestiging houden wij ook spreekuur in ziekenhuizen, op onze neven-locaties (zie onze website Over ons > Dependances) en op medische indicatie ambulant thuis.

Wij vragen: Je bent in het bezit van een erkend diploma Therapeutisch Elastische Kousen of HBO Huidtherapie. Ben je momenteel nog in opleiding en binnenkort klaar of heb je ervaring in de (thuis)zorg en wil je door ons worden opgeleid, ook dan kun je reageren. Naast zorgervaring heb je ook commercieel inzicht en kun je de bijbehorende administratie op de computer verwerken. Voor het houden van spreekuur op locaties is een rijbewijs B nodig.

Jouw werk: Je houdt zelfstandig spreekuur en meet benen en armen op voor de juiste maatvoering. Je hebt medische kennis en inzicht om de meest geschikte therapie te selecteren. Je overlegt met je collega bandagisten. Je onderhoudt contact met artsen, klanten, fabrikanten. Je doet de bijbehorende administratie in het programma OrthoMatic. Je ondersteunt de rest van het team in de dagelijkse werkzaamheden.

Wij bieden: Een afwisselende baan met veel mensencontact en veel zelfstandigheid. De CAO-detailhandel is van toepassing.

Solliciteren: Zend je e-mail (voorkeur) of brief (postzegel niet nodig) aan:

      kantoor@hofstede.nl
      of
      Hofstede Medical
      Antwoordnummer 10.371
      5200 VB 's-Hertogenbosch